top of page

Roser Fabra i Puig

sòcia arquitecta

Arquitecta llicenciada a la ETSAB de Barcelona l' any 1997 funda el despatx d' ArquitectesCerdanya juntament amb Oliver Hansmann l' any 1999 després d' haver finalitzat la carrera a Alemanya.

Té un bon coneixement de l' arquitectura tradicional i de les característiques constructives específiques a la muntanya, lloc d' orígen on sempre ha volgut estar.

Des de l' inici de la seva carrera professional s' interessa per altres maneres de construir incorporant les innovacions formals i tecnològiques al seu bagatge professional a fi de millorar l' estètica i el confort.

 

Els edificis projectats, ja siguin reformes o obra nova, respecten l' entorn on s' implanten seguint les traces topogràfiques, l' assoleiament i les vistes per oferir el millor de sí a les persones que els habitaran. Una visió des de l' interior que s' obre cap a l' exterior acollint el millor de la natura, ja sigui per la tria de materials o l' enquadrament d' una finestra al paisatge.

Les persones són la raó de ser de l' arquitectura. Els edificis projectats són integrats per la natura al seu cicle vital amb voluntat de perdurar. 

bottom of page